Ați gustat vreodată renumita shakshuka? Se potrivește perfect pentru un mic dejun sățios, dar cel mai important - delicios. Victoria Gulpe vă recomandă să serviți shakshuka cu granola sărată.
Ingrediente:
- 1 roșie,
- Pasta de roșii – 1 lingură,
- 1 ardei dulce,
- Jumătate de ceapă,
- Ouă – 4 bucăți,
- Verdețuri,
- Granola sărată,
- Sare și piper.
Mod de preparare:
- Сeapa, ardeiul și roșia se taie cuburi mici, apoi se prăjesc în tigaie cu puțin ulei.
- Se adaugă pasta de roșii și se amestecă în continuu, după care se adaugă puțină apă pentru a înăbuși legumele.
- Se lasă totul la foc mic, până se înmoaie.
- Se adăugă un vârf de linguriță de sare și piper, apoi se amestecă totul.
- Ouăle se sparg direct în tigaie. Se reduce focul și tigaia se acoperă cu un capac, așteptăm să se coaguleze ouăle.
- Deasupra se presoară pătrunjel tocat fin. Iar pentru un gust mai pronunțat și crocant se adaugă granola sărată.
Poftă bună! Cu drag, Victoria Gulpe .
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.