Articolul se referă la temele:

Chec cu ananas0

Chec cu ananas

Vă invităm la o felie de chec pufos cu ananas! Mai jos vedeți lista de ingrediente necesare și rețeta propriu-zisă pas cu pas, prezentată de Rodica Berescu.

Avem nevoie de:

  • Praf de copt;
  • 250 gr ananas (la conservă);
  • 50 gr cocos;
  • 200 gr de făină;
  • 160 gr de unt;
  • 160 gr de zahăr;
  • Coajă de lămâie;
  • 2 linguri de smântână;
  • 4 ouă (3 ouă și 1 gălbenuș).

Mod de preparare:

  1. Batem zahărul cu untul la teperatura camerei (4 minute). Adăugăm câte un ou și batem, până încorporăm toate ouăle.
  2. Adăugăm smântână și amestecăm bine.
  3. Adăugăm făină și praful de copt, și iarăși amestecăm.
  4. Adăugăm fulgii de cocos, ananasul tăiat cubulețe și coaja de lămâie dată prin răzătoare.
  5. Se coace la temperatura de 170 gr, timp de 40 minute.


Poftă bună! Cu drag @mama_tiramisu.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu