Vă invităm la o felie de chec pufos cu ananas! Mai jos vedeți lista de ingrediente necesare și rețeta propriu-zisă pas cu pas, prezentată de Rodica Berescu.
Avem nevoie de:
- Praf de copt;
- 250 gr ananas (la conservă);
- 50 gr cocos;
- 200 gr de făină;
- 160 gr de unt;
- 160 gr de zahăr;
- Coajă de lămâie;
- 2 linguri de smântână;
- 4 ouă (3 ouă și 1 gălbenuș).
Mod de preparare:
- Batem zahărul cu untul la teperatura camerei (4 minute). Adăugăm câte un ou și batem, până încorporăm toate ouăle.
- Adăugăm smântână și amestecăm bine.
- Adăugăm făină și praful de copt, și iarăși amestecăm.
- Adăugăm fulgii de cocos, ananasul tăiat cubulețe și coaja de lămâie dată prin răzătoare.
- Se coace la temperatura de 170 gr, timp de 40 minute.
Poftă bună! Cu drag @mama_tiramisu.
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.