Avem nevoie de:
- 450 carne tocată (de pasare, de porc, de vită de care doriți);
- 3 linguri mari de parmezan;
- Piper negru măcinat;
- Sare la gust;
- Patrunjel (la dorință);
- 300 gr de prosciutto crudo (șuncă crudă);
- 3 ouă;
- 4-5 rondele de scarmozza affumicata-e u. Brânză italiană. Nu e obligatoriu, și fără aceasta rulada este gustoasă.
Mod de preparare:
- Tocăm pătrunjelul mărunt și amestecam cu carnea, ouăle, parmezanul, sarea și piperul (după gustul nostru).
- Pe o foaie de copt, aranjăm feliile în rând, apoi punem tocătura de carne peste prosciutto (șunca crudă) și rotim în formă de ruladă.
- Dăm la cuptor — 25-30 minute la 200 grade.
Poftă bună! Cu drag @mama_tiramisu.
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.