Avem nevoie de:
- 200 gr de spanac;
- 200 gr de ricotta (brânză de vaci);
- 100 gr de parmezan;
- aluat fraged (2 bucăți);
- 2 ouă.
Mod de preparare:
- Fierbem 200 gr de spanac și îl punem într-o strecuratoare, pentru a stoarce apa din el.
- Brânza (ricotta), spanacul, un pic de sare și parmezanul le amestecăm împreună cu 2 ouă.
- Așezăm o foaie aluat pe foaia de copt, punem ricotta. Deasupra mai punem o foaie de foietaj și tăiem cu cuțitul (dăm forma soarelui).
Coacem în cuptorul preîncălzit (regim cu ventilație) la 190 grade, timp de 15-20 minute.
Poftă mare! Cu drag, @mama_tiramisu.
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.