Avem nevoie de:
- 1 kg de carne tocată (eu am folosit un mix de porc, vită și pui);
- 150 gr parmezan;
- 100 gr pesmeți;
- 100 ml lapte;
- O legătură de pătrunjel;
- 12 frunze de mintă proaspătă;
- 1 cartof mare;
- 1 ceapă;
- 5 ouă mari sau 6 medii;
- Sare și piper după gust.
Mod de preparare:
Rețeta pas cu pas o puteți vedea în video de mai jos. Pe scurt – punem toate ingredientele într-un bol, amestecăm inițial totul cu o lingură, apoi cu mâna. Dăm pârjoalelor forma dorită și le prăjim puțin, doar până încep să se rumenească pe o parte și pe cealaltă, apoi le dăm la cuptor (10-15 minute, la temperatura de 170 gr).
Poftă bună! Cu drag mama_tiramisu
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.