Avem nevoie de:
- 1 dovlecel (bostănel);
- jumatete de ceapă;
- 5 ouă;
- parmezan;
- 1 foietaj;
- ulei;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
- Tăiem ceapa mărunt, iar dovlecelul - cubulețe.
- Într-o tigaie, punem 3 linguri de ulei (eu am pus la ochi ), adăugăm ceapa și dovlecelul și călim (sa fie aproape prăjit).
- Într-un bol batem 5 ouă și le amestecăm cu 3 linguri de parmezan, dovlecel, sare și piper.
- Aranjăm foietajul pe tava de copt, adăugăm compoziția de ouă și dovleac. Dacă avem la îndemână roșii cireșele le tăiem în 2 și le punem deasupra (eu am mai adăugat și niște morcov copt), dacă nu și așa e nemaipomenit de gustos.
Cuptorul trebuie preîncălzit la 170 gr.
Durata de coacere: 35 minute.
Gătiți cu plăcere! @mama_tiramisu
×
Hai să fim prieteni
Aflați tot ce e mai important și util pentru familie: urmăriți foto reportaje, citiți articole cu specialiști autoritari, interviuri și recomandări ale mamelor cu experiență, treceri în revistă ale celor mai bune locuri și celor mai semnificative evenimente.
Alăturați-vă!
Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text
.