23 aprilie 2024

Elitex: Iată de ce ne iubesc atât copiii, cât și părinții

Amplasată lângă Grădina Botanică, grădinița noastră se dispune de o curte cu gazon natural și artificial. Asta înseamnă aer curat, multă verdeață și zgomot minim.

Avem grupuri mici, de maxim 12 copii, astfel încât fiecare să primească atenția de care are nevoie.

Facilități de top: De la săli de clasă luminoase și primitoare, până la o curte de joacă echipată cu tot ce le poate trebui pentru distracție și aventură, totul este gândit pentru confortul și dezvoltarea lor.

Educație modernă și interactivă: Adoptăm metode de învățare inovatoare, inclusiv predarea limbii engleze și prezentăm lecțiile cu ajutorul proiectorului pentru a captiva și menține interesul copiilor.

Fiecare sală este dotată cu lămpi cu cuarț pentru a asigura un aer curat, oferind astfel un mediu de învățare sănătos pentru toți copilașii.

O echipă dedicată: Educatorii noștri sunt specializați în pedagogie, limbi străine sau psihologie, iar personalul auxiliar este ales cu grijă pentru a răspunde nevoilor copiilor.

Vă așteptăm să ne cunoașteți!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 10 Vizualizări de la publicare: 39
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Grădinița & Liceul Privat "Elitex" — Instituţie de învăţământ privat str. Dacia, 53/2 Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md