9 februarie 2018

Afiș 8-11 februarie: Yard Sale cu dragoste și clătite, iarmaroc pentru copii, petrecere în pijamale și o mulțime de master-classuri

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci timpul alături de persoanele dragi. Noi știm cât de valoroase sunt asemenea momente, tocmai din acest motiv în fiecare săptămână selectăm cele mai interesante și utile evenimente la care ați putea merge împreună cu familia. Detalii despre acestea, găsiți în afișul nostru.

8 februarie, joi

18:30 Prezentarea cursului "Crearea jocurilor".
Pentru toți cei interesați, de la 15 la 55 ani. Uitați de faptul că crearea unui joc pentru calculator este un proces dificil și monoton. Creați și inventați: niveluri, personaje, scenarii și scene, iar de restul are grijă motorul grafic. Programul evenimentului include: prezentarea cursului, 10 secrete de la profesioniști despre crearea jocurilor, 3 moduri de a genera bani de pe jocul creat și de a transforma acest joc într-o afacere profitabilă; 3 istorii de succes despre programatorii care au câștigat milioane pe crearea jocurilor; 7 sfaturi pentru game-designeri începători; cum să devii game-developer de la zero.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, et. 3, sala 329.
Telefon: 022 85-46-80.
Detalii...

9 februarie, vineri

18:00 Aromașcoala Veiany, curs pentru tineri.
Școala "Aroma Veiany" dă start cursului de aromaterapie pentru tineri(12-18 ani) unde poți afla ce e mai bine pentru tine când e vorba de sănătate. Proiectul "AromaVeiany " a fost creat de medicul-aromaterapeut Veronica Kalcev cu scopul ca fiecare persoana care dorește să utilizeze uleiurile esențiale să învețe cum să folosească puterea aromoterapiei acasă, la școală, în viața de zi cu zi.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

19:00 Dansuri – Vegetarieni.
Petrecere în stil retro. În program: dansuri în ritmurile tamburinei lui Mișa Nazar, melodii africane de la BolambaLokole, concursuri, discotecă retro. Delicii: ceai, cocktailuri fără alcool, meniu din bucătăria vegetariană.
Preț: 25 lei.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

10 februarie, sâmbătă

10:00 Atelier de dezvoltare pentru elevi și preșcolari.
Atelierul de dezvoltare pentru copii va fi o experiență de dezvoltare a personalității, o alternativă de timp petrecut cu o valoare adăugată în educație. Copiii vor avea acces la materiale, instrumente , care îi vor ajuta să deprindă cunoștințe. Atelierul cuprinde un program structurat în cadrul căruia se vor utiliza tehnici variate conform particularităților de vârstă într-un mediu cald și armonios și vor avea loc multe activități de autocunoaștere și dezvoltare personală, jocuri de echipă, unde fiecare copil va fi susținut pentru a-și găsi rolul potrivit și-și va utiliza la maxim capacitatea de concentrare, învățare, creativitate și inteligență, ajutându-l pe copilul tău să devină eficient și fericit.
Preț: 500 lei. Gustare și masa de prânz incluse.
Durata: 4 ore.
Locul desfășurării: Hotelul "Turist".
Adresa: str. G. Vieru, 9.
Telefon: 0 698 1-17-77.
Detalii...

11:00 Un vis cu propriile mâini. Iarmaroc pentru copii.
Cei mai creativi și talentați , dar și părinții acestora sunt așteptați sâmbătă la un iarmaroc. Vă așteaptă o întâlnire cu Simka și Nolik, concursuri și premii, cadouri de la cei care susțin visurile copiilor. Totodată – bule de săpun, lumină și muzică, dansuri, cântece, master-classuri, jocuri etc. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: CC "Sun City".
Adresa: str. Pușkin, 32.
Detalii...

11:00 Workshop "Vreau să slăbesc".
Un nou eveniment marca Ask a Mom. Kilogramele în plus este un subiect frecvent discutat în rândul femeilor. De aceea, la eveniment a fost invitat nutriționistul Victoria Ursu, care se va împărtăși cu participantele workshop-ului, cu micile secrete și pașii care duc spre slăbire într-un mod sănătos.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: FORA Event Room.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Detalii...

12:00 Valentine's CATS – Ne sunt dragi pisicile.
Toată lumea este așteptată la cel mai romantic iarmaroc caritabil, organizat în incinta clubului-muzeu al pisicilor. Vă așteaptă: inimioare hand made pentru decorul casei, broșe originale, jucării pentru pisici etc. Toți banii obținuți de la vânzări vor fi transmiși fundației de asistență oferită pisicilor străzii din Chișinău. Intrarea la eveniment este liberă.
Adresa: str. Florilor, 12/3.
Telefon: 0 793 9-73-91.
Detalii...

13:00 Master-class pentru copii.
Dat fiind faptul că se apropie Ziua Îndrăgostiților, în cadrul master-classului copiii vor confecționa cadouri cu mâinile proprii. Picii vor confecționa copacul dragostei, vor servi câte o ceașcă de ceai cu o chiflă. Vârsta recomandată: de la 5 ani.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul "Z Cafe".
Adresa: str. 31 august 1989, 103.
Telefon: 0 790 7-29-93.
Detalii...

13:30 Atelier de păpuși.
În cadrul atelierului veți confecționa păpuși-spiriduși. Cei interesați vor putea afla care sunt pașii de confecționare a unei păpuși. Copii își vor dezvolta imaginația și îndemânarea, realizând diferite tipuri de păpuși. La sfârșit de atelier, toate păpușile vor aparține copiilor. Durata: 2 ore. Sunt disponibile în total 10 locuri.
Preț: 250 lei/participant (materialele sunt incluse), 200 lei/participant - dacă aduceți un prieten.
Locul desfășurării: centrul de creație "Apollo".
Adresa: str. Gh. Asachi, 20/2.
Telefon: 0 791 1-86-08.
Detalii...

15:00 Safenet Workshop.
În contextul Zilei Internaționale pentru un Internet mai sigur, CC "Atrium", Asociația Homo Diversus și Centrul Internațional "La Strada" invită tinerii, copiii și părinții, să petreacă timpul într-o atmosferă contemporană, combinând distracția cu activitățile informative de actualitate. În program: atelier de muzică electronică, o expoziție fotografică, teste pentru copii și părinți despre siguranța online și multe premii speciale.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

15:00 Isteria și gelozia la copii. Cauza și reacția părinților la aceste manifestări.
În cadrul seminarului se va discuta despre: cauzele isteriei la copii și cum ar trebui să reacționeze părinții la acestea; tipurile isteriei la copii; ce facem cum emoțiile proprii atunci când copilul are stare de isterie; regulile fundamentale ale educației pentru evitarea geloziei între copii; șantajul și manipularea în educație.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare timpurie "Bublik".
Detalii...

15:30 Master-class de pictură pe apă.
La master-class puteți veni împreună cu copilul. Grupele sunt mici, doar 6 persoane. Prima grupa – la 15:30, iar a doua – la 16:30.
Preț: 180 lei. În preț sunt incluse și ceaiul, limonada și deserturile.
Locul desfășurării: Restaurantul Петр 1.
Telefon: 022 23-88-28.
Detalii...

16:00 Japan Mam Day.
Toate mămicuțele sunt așteptate să se cufunde în atmosfera încântătoare a țării Soarelui Răsare. Pentru câteva ore vă veți transforma în adevărate femei japoneze. Veți îmbrăca un kimono adevărat, vi se vor face coafură și machiaj în stil japonez, veți învăța să preparați sushi. De asemenea, veți avea posibilitatea să comunicați cu o femeie japoneză nativă.
Preț: 180 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 4-92-05.
Detalii...

11 februarie, duminică

10:30 Master-class culinar.
În contextul apropierii sărbătorii Maslenița, sunteți invitați la un master-class de preparare a clătitelor. Și nu a unor clătite obișnuite, ci vegetariene – fără ouă și lapte.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 4-92-05.
Detalii...

12:00 Dragostea și clătitele. Yard Sale.
În acest, Ziua Îndrăgostiților coincide cu Maslenița. De aici rezultă denumirea și tematica evenimentului, unde va fi loc și pentru săruturi, și pentru confesiuni, cadouri, clătite cu diferite umpluturi. În program: târg de cadouri pentru îndrăgostiți și nu numai, cel mai mare foodcourt, cele mai trainice căsătorii, master-classuri, laborator de experimente pentru copii, expoziții tematice, muzică, fotografii și multe altele.
Preț: 50 lei. Copiii până la 10 ani — gratuit. Fete în rochii de mireasă – fără plată.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

13:00 Competiție de selecție în echipa națională a Moldovei la lupte cu spada.
Federația de lupte cu spada din Moldova organizează în premieră o competiție de selecție deschisă în echipa națională. Este vorba despre un nou tip de sport pentru țara noastră.
Detalii...

14:00 Master-class de pictură cu acuarela pentru copii.
Copiii vor învăța să picteze cu acuarela.
Preț: 180 lei. În preț este inclus: desertul, limonadă, ceai, apă.
Locul desfășurării: Restaurantul "Peotr 1".
Adresa: str. 31 august 1989, 78A.
Telefon: 022 23-88-28.
Detalii...

15:00 Petrecere în pijamale.
Petrecere în pijamale pentru toate domnițele. Va fi totul ca în filme și chiar mai interesant. Fetițele vor avea parte de: mască dulce, manichiură creativă, desen animat interesant, o mulțime de pop-corn, bătaie cu pernele și multe emoții pozitive și multe alte surprize.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Morin Costin, 18/1.
Detalii...

15:00 Prezentare de modă "Flower Dreams".
Prezentarea unei colecții moderne de rochițe de primăvară pentru fetițe. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Restaurantul "Garrison".
Adresa: str. Hâncești, 2.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 107
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.