1 martie 2018

Afiș 1-7 martie: Festivalul Mărțișor, expoziția Beauty 2018, târgul fetelor și, în special, al mamelor

Deși oficial de azi începe primăvara, gerul pișcă de obraji, iar zăpada s-a așternut peste toată țara. Cu toate acestea, evenimentele cu tematica primăverii sunt predominante în afișul din această săptămână. Așadar, în perioada 1-7 martie — punem persoanelor dragi în piept mărțișoare, recităm poezii în centrul capitalei, ascultăm poveștile lui bădița Creangă, explorăm frumusețea la expoziția Beauty, participăm la târguri, diferite ateliere și seminare. Planificați timpul liber util, plăcut și cât mai interesant.


EVENIMENTELE NOASTRE

2 martie, vineri, 18:30 Master-class "Compatibilitatea astrologică cu partenerul".
Un master-class în cadrul căruia se va vorbi despre modalitatea prin care putem îmbina așteptările cu realitatea în relația cu partenerul. Veți afla: unde sunt amplasate planetele dvs și ce caracteristici posedă; cum influențează acestea alegerea partenerului; ce tip de bărbat, ales de dumneavoastră, a fost predeterminat în astograma dvs. astrologică; cum să apreciezi corect dacă un anumit tip de bărbat vi se potrivește sau nu și multe alte informații utile și interesante.
Master-classul va fi condus de Natalia Melehina — coordonatorul proiectului Familia.md, psiholog licențiat, psiholog-consilier cu experiență de peste 10 ani, expert în domeniul relațiilor, astropsiholog, specialist în lucrul cu aspectele psihologice ale cărților TAROT, autor de trainiguri, master-classuri și seminare pentru femei.
Preț: 100 lei.
Adresa: str. Belnschi, 11B.
Telefon: 068 44-66-24.
Detalii...



1 martie, joi

14:00 Maratonul poeziei — ediția de primăvară.
Veniți pe 1 martie în scuarul Catedralei și împărtășiți dragostea pentru orașul natal. Fiecare participant, care va recita o poezie despre Moldova, Chișinău sau dragostea față de patrie, va primi o surpriză plăcută și un mărțișor.
Locul desfășurării: Scuarul Catedralei.
Detalii...

18:00 Inaugurarea Festivalului Internațional de Muzică "Mărțișor 2018".
Ediția a 52-a a Festivalului, cu genericul „Mărțișorul e iubire”, este dedicată înscrierii, la 6 decembrie 2017, în Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității a dosarului multinațional „Practicile culturale asociate zilei de 1 Martie”. Festivalul „Mărțișor” se va desfășura în perioada 1-10 martie și va cuprinde 54 de spectacole muzicale organizate de către: Î.S. Organizația Concertistică și de Impresariat „Moldova-Concert”, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Sala cu Orgă, Ansamblul național academic de dansuri populare „Joc”. Dintre acestea, 25 concerte vor fi organizate în diferite raioane ale țării: Anenii-Noi, Bălți, Soroca, Glodeni, Căușeni, Criuleni, Ungheni, Ialoveni, Ștefan-Vodă, Orhei, Nisporeni, Rezina, Strășeni, inclusiv 4 în orașul Tiraspol.
La „Mărțișor” vor evolua artiști și colective artistice renumite din afara țării, precum și cele mai renumite colective artistice din țară.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 21.
Detalii...

18:00 Lansarea Tekwill Academy Kids.
În prima zi de primăvară, copiii și părinții sunt invitați la lansarea "Tekwill Academy Kids". Pentru copii va fi organizat un program cu activități tematice din fiecare curs: robotică, matematică distractivă, VR, Game Developement și animație. Iar pentru maturi — informații despre activitățile și rezultatele cursurilor TAK.
La eveniment pot participa toți copiii de 7-17 ani. Înregistrarea la eveniment este obligatorie.
Locul desfășurării: Tekwill Academy Kids.
Adresa: str. Studenților, 9/11.
Detalii...

1-4 martie

10:00 Beauty 2018.
Expoziția Internațională Specializată de cosmetice, parfumerie, și echipamente. Principalul eveniment profesional al industriei de frumusețe din R. Moldova. Expoziția Beauty reprezintă: branduri mondiale de cosmetice profesionale; echipamente, materiale și instrumente - totul pentru saloane de frumusețe și frizerii; centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-classuri, prezentări; loc de întâlnire pentru profesioniștii din Moldova și străinătate.
Participanții la expoziție prezintă pentru vizitatorii printre altele arta coafării, îngrijirea și alungirea unghiilor, toata gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei și medicinei estetice.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

2 martie, vineri

16:00 Poveștile lui bădița Creangă.
Proiect educațional "Poveștile lui bădița Creangă". Sunt invitați toți doritorii de a-și petrece timpul liber în regatul fascinant al poveștilor.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

18:00 Seara culturii indiene.
Aveți posibilitatea să vă cufundați în lumea culturii indiene. Atmosfera va fi creată de sunetele încântătoare ale instrumentelor muzicale naționale. Aveți parte de: arome de tămâie, elemente decorative, ceai masala, bucătărie bogată în condimente. Ușile sunt deschise pentru toți cei care știu să prețuiască cultura diferitor țări ale lumii.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

2-4 martie

10:00 Târgul mămicilor. Ediție de suflet.
Mami&Co este proiect inițiat pentru voi mamele și copilașii voștri dulci. În program: prezentare de cărucioare, prezentare de modă pentru graviduțe, tombolă cu premii și multe alte surprize.
Locul desfășurării: City Parking Center.
Adresa: str. N. Testimițanu, 29/5.
Telefon: 0788 3-23-23.
Detalii...

3 martie, sâmbătă

12:00 Spectacolul "Cei trei purceluși".
Eroii spectacolului "Cei trei purceluși" așteaptă sâmbătă copiii la CC "Sun City". Spectacolul va fi prezentat în limba română, intrarea fiind gratuită.
Locul desfășurării: CC "Sun City", etajul 3.
Adresa: str. Pușkin, 32.
Detalii...

15:00 Atelier de creație. M – de la mama.
Copiii vor efectua un decor unic, hand made, cu elemente diverse, ce va reprezenta litera M. În preț sunt incluse toate materialele, cu excepția decorului, care este ales de fiecare participant în parte și achitat separat în funcție de cantitatea elementelor dorite. Atelierul este preconizat pentru copii de la 10 ani. Numărul de locuri este limitat – este nevoie să vă înregistrați din prealabil.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Magazinul Papietărie & Ustensii handmade.
Adresa: str-la Lvov, 66.
Telefon: 0 694 1-92-02.
Detalii...

17:00 Pre Party de 8 martie.
Patru ore pline cu de toate: pași de dans cu Teodor Rădulescu, dedicație de la doctorul Maxim Călăraș, magie cu Garry Cozma, live cu Vali Boghean. Totodată – cadouri pentru fiecare de la partenerii evenimentului.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Oscar Restaurant & Bamquet hall.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 69.
Detalii...

18:00 Mall of Fame – Fashion Talk. Cea de-a șasea ediție va aborda ultimele tendințe în materie de modă și va oferi sfaturi utile de la profesioniști. Tradițional, evenimentul va cuprinde și o defilare ale celor mai cunoscuți fashion bloggeri care, de această dată, își vor crea singuri ținutele din articolele vestimentare ale brandurilor prezente în Shopping MallDova. Oaspetele acestei ediții va fi interpreta Irina Rimes. Cântăreața va vorbi despre stil, modă și va dezvălui cele mai fierbinți secrete ale ținutelor sale vestimentare.
Iar la final, participanții vor putea câștiga premii-surpriză participând la tombolă.
Locul defășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

4 martie, duminică

10:00-16:00 Târgul fetelor, ediția XI-a.
Un eveniment dedicat în exclusivitate femeilor, indiferent de vârstă, de la micile domnițe până la bunicuțele acestora. La iarmaroc veți găsi lucruri pentru femei, cadouri, dar nu vor lipsi nici hainele pentru întreaga familie. Se va pune accent pe articole pentru sezonul primăvară-vară. Pentru cumpărători intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: restaurantul "Golden Lion", Green Holl (sala mare).
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Detalii...

11:00 Târg caritabil de primăvară.
Târgul este la a treia ediție. Ca de obicei, la târg vă așteaptă: buna dispoziție, amintiri frumoase în fotografii, cadouri, surprize, cumpărături, zâmbete, bunătăți. Târgul este organizat cu scopul de a oferi ajutor copiilor ce luptă pentru viața fără leucemie. Colectarea ajutoarelor va fi orientată spre procurarea consumabilelor medicale, ceia ce va fi de folos fiecărui mic pacient!
Locul desfășurării: Restaurantul "La Cehi".
Adresa: str. Renașterii Naționale, 5.
Detalii...

17:00 Mărțișor în cheia Jazz.
Un spectacol muzical în interpretarea Jazz orchestrei AMTAP. Soliști: Geta Burlacu, Cristi Aldea-Teodorovici, Dixieland Liberty. Conducător – Petru Hăruța.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", sala mare.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

6 martie, marți

15:45 Șezătoarea mamelor.
Tema șezătorii "Tot ce trebuie să cunoască o lăuză". Sunt așteptate toate mămicile și viitoarele mămici la o întâlnire informativă și relaxantă cu medici buni.
La eveniment sunteți așteptate fără copilași.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

7 februarie, miercuri

18:30 Seminar "Farmecul feminității – explorarea și descoperirea propriului potențial".
Atelierul este susținut de psiholog, psihoterapeut Silvia Cojocaru. În cadrul atelierului vor fi deslușite secretele și se va cultiva feminitatea. Veți descoperi: ce reprezintă feminitatea, cum să ne asumăm feminitatea, unicitatea; cum să ne exprimăm feminitatea și frumusețea în mod natural; cum ne ajută feminitatea în relația de cuplu; cum să construim o nouă relație folosind puterea feminității.
Preț: 220 lei. Pentru studenți - 150 lei.
Locul desfășurării: Psychologyprof.
Adresa: str. Dacia, 6.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 135
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.