Articolul se referă la temele:

Ruladă din carne tocată. Video1

Avem nevoie de:

  • 450 carne tocată (de pasare, de porc, de vită de care doriți);
  • 3 linguri mari de parmezan;
  • Piper negru măcinat;
  • Sare la gust;
  • Patrunjel (la dorință);
  • 300 gr de prosciutto crudo (șuncă crudă);
  • 3 ouă;
  • 4-5 rondele de scarmozza affumicata-e u. Brânză italiană. Nu e obligatoriu, și fără aceasta rulada este gustoasă.

Mod de preparare:

  1. Tocăm pătrunjelul mărunt și amestecam cu carnea, ouăle, parmezanul, sarea și piperul (după gustul nostru).
  2. Pe o foaie de copt, aranjăm feliile în rând, apoi punem tocătura de carne peste prosciutto (șunca crudă) și rotim în formă de ruladă.
  3. Dăm la cuptor — 25-30 minute la 200 grade.


Poftă bună! Cu drag @mama_tiramisu.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Gastronomia»

Articole populare a rubricii «Gastronomia»